Den lilla ålen.

Somnade faktiskt rätt snabbt i natt. Men man ska inte ta ut nån seger i förskott mot förkylningar. De är lika efterhängsna som kronofogdar. Vid 05,30 tvärvaknade jag av att jag hade en ål i yngre tonåren i halsen. Hur jag än hostade åkte den upp-o-ner som en jojo. Efter 1½-timme hade den bestämt sej för att ta  siesta.

Somnade om till 9! Höll på att gå på trynet när jag trampade på likdelarna av den boll Brandy hade slaktat. Ingen vanlig gummiboll utan skal som av en cocosnöt. Sånt gör ont!

Vi gjorde en liten turnè västerut. Valfjället låg o ruvade inför kvällens öppethållande. Backen låg öde  liksom väntande på att nån optimist skulle komma o försöka besegra den. Lika öde var det på Noresund, bara 2 man som provade om sågsvärdet var filat på rätt sätt.

1212182

 

Floden letar sej en väg mot Vrångsälven för att sen fortsätta sin väg mot Atlanten i närheten av Göteborg. Den återkommer nog igen som regn till midsommar för att spä ut aqvaviten.1212181En liten ö av snö vilar på ett delta av gammalt väggrus.

121218Conseptor börjar få upp lite saxar på nya köpladan. Om de ska öppna till Påsk får de nog inte ta långledigt under julen.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s