Att tanka sitt intellekt.

Om vi kan enas om att vädret inte inbjuder till nån större eufori så måste man finna på något annat. Efter gårdagens 3 lösta korsord måste det till en besparingsåtgärd så inte alla tar slut. Efter att Brandy gjort sittning 2 av sina dagliga toabesök samtidigt som jag konstaterat att granen blommar i år hamnar jag på Centret. Nån som är förvånad?

IMG_0906Innanför dörren hittade jag John Bryntesson som tagit siesta medan hustru Margareta (min skolkamrat) botaniserade i nån klädaffär. Han var inte svårbedd att följa med till Maxi för en kaffe. Genast anslöt Olle A med hustru också.

Det visade sej att båda två haft besök av dieselslangande inbrottstjuvar. Gräsklippare, motorsågar, röjsågar o dylikt hade försvunnit under nätterna. Vi startade omgående en verbal brottsplatsundersökning medan bullarna tuggades. Allt pekade på att brottslingarna kom från andra sidan Östersjön förutom de som snott motorsågar mm. De hörde till närområdet o var redan infångade.

Passade på att inhandla lite mat till husvagnen ifall det skulle bli mindre regnmängd än förutspått. Säffle varnar ju för översvämningar men vi får hoppas regnet vänder vid Skassåsbron.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s