Hund/katt på hal is.

Samma väder som i går men vädret hade fått sällskap av kall nordvästlig vind. Gick ju i foppatofflor under kvällspromenaden i gårkväll men tyckte att det var lite tjorvigt att riskera samma sak idag. Som grannen så rätt påpekade en ½timme senare så var det ytterst sparsamt med folk ute.

Såg skidor på tv medan jag donade med annat. Brandy imiterade en klubbad säl under bordet men vi måste ut på något sätt. Att trampa runt här i byn var inte lockande, funderade på andra lokaliteter. Hamnade på Hammarsvallen vilket kanske inte var så smart.

IMG_4676Medan jag ägnade mej till att fota hade Brandy lokaliserat att det fanns en katt ute på isen. Då hjälper det inte att skrika så det ekade i Valfjället, totalt döv rusade han iväg, katten skulle jagas. Han följde älven på stranden första 100 metrarna sen hoppade han ut. Ingen idé för mej att försöka göra något så jag fotade åt andra hållet i stället.

IMG_4677Brandy kom tillbaka lika glad efter sin bedrift. Vart katten tog vägen vet jag inte men den klarade sej säkert. Åkte in till Valfjället för att besöka Edvards. En hel del folk.

IMG_4678Matts Olsson-backen var öppen, den vänstra (vad den nu heter) höll de på att pista.

IMG_4679Blev tvärt hungrig så jag beställde deras specialitet, pasta med strimlad biff. Har käkat den under många år. Fick sällskap av herr Emtman som hoppat av sin skoter o var lika hungrig, han valde rödspätta.

IMG_4680

20150104_135606

20150104_135614Vi valde fönsterbord.

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s