Efter regn kommer sol.

Efter gårdagens storm tillsammans med regn ( 18 mm ) återkom solen. Låg å hörde på regnsmattret mot taket å tältväggar som slog till långt efter midnatt. Troligen somnade jag av utmattning eller att högerknät hittat en ställning så det inte gjorde ont. Den norska husbilen som kom i gårkväll, på plats utan el, finns fortfarande kvar men jag har inte sett en kotte.

Vi blev bara 5 gubbar som som spelade idag. Godtagbart resultat, men inget resultat man slår kullerbytta till. Å andra sidan har det aldrig varit min starkaste gren. Hade just knappat in resultaten då Anna kommer. Min extradotter, lika omtyckt som mina egna barn. 2 husbilar från Falköping har kommit.

20150707_155318

11122440_1017967911549385_1089622491_n-001

 

Vi spelade 9 hål medan vi ventilerade det vi missat sej sist vi träffades. Sen bjöd hon på medhavd kyckling & ribbe. Då kommer killen från den norska husbilen. Det var 12:te året han var här å han var förvånad över att jag inte kände igen honom. Påpekade att det passerar ett antal gäster här under åren så han fick ursäkta. De kom från Haugesund, 80 min väster ut.

Hade just kopplat upp mej då bollautomaten var tom av bollar. Det är både juniorträning å intensivkurs så det är folk överallt. Hann plocka en omgång i alla fall. Sen prat en stund med Tisdagsmaffian som övergett mej å ölade på restaurangen i stället. Nu hotar de med regn i morron igen, då blir det lite lugnare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s