Fika med golfare.

Efter att ha sovit knackigt ett par nätter tog jag igen det i morse i stället. Klockan närmade sej 9 innan Brandy påkallade uppmärksamhet. Jag rakade av mustaschen i gårkväll, det är ju semmeltider. Det är inte så fort gjort då den suttit där sen 1977 men de sista åren har jag rakat av den just för att ära semlan. Sen är det säkert nyttigt med föryngring. Men den gamla rödbruna färgen återkommer inte.

Har försökt få tag på Allan hela helgen men det har varit tji. Nu svarade han å jag lyckades locka med honom på utflykt. Ända till Maxikaféet. Där hittade vi bröderna Åsberg som ankrat upp. De hade redan käkat men ville prata golf.

20160112_122702

2 kaffe + 2 semlor gick på 40 spänn. Då blev bröderna sura för de hade köpt något annat. Då de gått kom min gamla granne Henriksson i stället, knaprande på en korv. Han köpte ännu en korv som han skulle ge till sin hund ute i bilen. Såg inte om jycken ville ha senap.

IMG_5773

Trodde det skulle spelas boll i kväll för snöslungar har gått på konstgräsplanen men nu då klockan snart är 20 är det fortfarande mörkt.

Det är bara timmar kvar av de 4 år som gått sen Kerstin blev en ängel. Vore jag religiös kunde jag fundera på hur hon har det nu? Tror inte det finns något efter döden. Ingen kan bevisa att jag har fel.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s