Sista tisdagen 2016.

Är lite besviken på Urd. För 5 år sen, julen 2011, var det betydligt hårdare vind. Vi hade bytt lägenhet å flyttat skärmväggen 30 meter från ena huset till det andra. Ingen tjäle, nya hål, ingen slägga bara en yxa att knacka ner stolparna med. På natten stod väggfan å slamrade  mot betongstolpen som håller balkongen ovanpå. För att Betty skulle få sova stoppade jag dit en kudde som senare klassades som förbrukad. Nu hände ingenting.

dig

Natten hade varit stökig för Brandy väckte mej 03 å ville ut. På linan, jag i säng. Hörde han morrade efter en ½timme, han in jag i säng igen. Klockan 05 var det hänt igen, samma procedur men sen gick det till 7,30. Han har inte fattat att gammalt folk behöver sova.

dav

sdr

Vi var ute en sväng vid lunch också, sen kände jag att mitt sömnbehov saknade nån timme. Skulle ALDRIG startat tv:n för där visades tecknad film. Jag är som en 8-åring då det gäller sånt. Ice Age 2. Då det var slut började 3:an. Det blev ingen sömn. Dax för dagens folklivsforskning.

dav

En annan konstellation i kväll men det gick bra ändå. Gunnar försvinner till Tallin i morron så vi andra får klara oss själva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s