Sista seansen.

Uppe före 7 till en -4-gradig kall å mörk dag. Har fått meddelande från dottern om present till den yngsta dotterdotterdottern. Efter frukost å promenad åker vi till Mammons Mecka. Då jag skrider in på HM känner jag mej som då jag kom in i katedralen på Mallorca 1973. Kände mej inte bekväm men såg inga biktbås.

Raggade upp en trevlig tjej som ledsagade mej in i katakomberna. Hittade inte vad jag sökte, tjejen gjorde den inte heller så vi gick över på plan B. Storleken. Kommer ut med en kasse. Har alltid trott att människokroppen består av 90% vatten men det är fel. Det är slem som kommer upp då man hostar, fylls på då man dricker något.

Försöker hitta någon mat till nyårsafton. Förra året åt vi pizzor som varit frysta. De blev som stora knäckebröd, nu skulle det bli nått annat. Exotiskt. Karrékotlett å potatissallad. Jävla grillmat men lättvindigt.

Aftonen blir inte lika röd som igår men ändå fin.

img_0164

img_0165

Så blev det årets sista seans (folklivsforskning) på Maxi. Vi blev 3, mer snack om bilar än brudar. Så råkade de visa ännu en film man sett ett antal gånger men hopplöst att låta bli. Så ringer Putte i morron, sista gången i år.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s