Så var augusti slut.

Brandy fortsätter sin ovana att gå ut mitt i natten, nu 04,30. Strax efteråt började det regna. Vet inte var han hinner utföra på 5 minuter men skita verkar han inte gjort för det hände 8,30.

Då det var mer eller mindre dött på Noresund åkte vi hem en sväng. Lägenheten har inte förändrat sej sen sist men jag träffade grannen i alla fall. Fortsatte till Hypermat för att panta/handla. Hade pantkvittot i munnen medan jag tvättade händerna, då råkade jag gapa (så ovanligt) å kvittot ner i vattnet.

Torkade av det så gott det gick å skulle lägga in det i plånboken, då låg den kvar i bilen.  Väntade till nån gick in så jag kunde smita ut, då gick larmet. Väntade en stund ifall nån ville haffa mej men ingen kom. Ut å hämtade plånboken, in å handlade, kvittot hade torkat så det fungerade!

Golfare är ett segt släkte. Regn bekommer dem inte, skulle vara snö i så fall. Det blev 25 spelare, många med utomordentliga resultat, några med mindre bra som vanligt. Hann plocka rangen innan det skulle registreras. Lite gnäll men jag rår inte för att folk inte kan räkna.

En otroligt dålig bild vad gäller skärpan men jag skyller på det dåliga ljuset. Så kom ännu en regnskur men de lovar sol i morron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s