Allergichock.

Chock måste vara tidens ord. Alla har råkat ut för det enligt tidningarna. Har det blivit en reva på strumpbyxorna får ägarinnan en chock. Kliar det i höger öra får ägaren en chock. Hade det flugit ut en gråsparv ut örat hade det stämt.

Kom äntligen till skott vad gäller garderobstädningen. Fångsten blev 9 skjortor, 1 tröja med hål under armen. 3 par byxor. Nu är det bara 2 garderober kvar. Hade en sittning på Maxi med Mona å Lillbritt. Det visade sej att den förstnämnda var en reservdelsmänniska. Hon hade bytt ut 8 delar av kroppen vilket gjorde att den sistnämnda påpekade att det borde skramla rejält när hon blir kremerad.

Det stannade en person framför oss. Kände inte igen honom först. Lillbritt trodde det var ett nättroll men det var en vildvuxen gymnastiklärare.

Vaknade mitt i tuppluren av en nysattack. Gjorde av med en ½ toarulle medan jag pratade 52 minuter med Putte. Brukar få sådana attacker nån gång ibland, brukar gå över efter 18-de nyset = 15 minuter. Nu håller jag fortfarande på å det har pågått under 4 timmar.

Det gick inte ens att hålla telefonen stilla. Vi tar några gamla sommarbilder också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s