Överraskande resultat.

Kröp studsade ut sängen 7,30, satte på kaffevattnet, startade datorn, de sedvanliga 4 blossen ute i morgonrock å Brandy damp ner i sin snödriva innan jag gjorde detsamma i soffan. Ja jag satte på tv:n också. Vasaloppet!

En norrman å en tjeck försvann i fjärran långt innan de flesta ens funderat på att starta. Läge att ta morgonpromenaden för nu händer inget spännande på 4 timmar. Nu hade jag fel som vanligt, det blev väldigt spännande. Visserligen vann en norrman men inte det som pinnade på i början. Samma vad gäller damerna. Lina vann med över 4 minuter över Slind som länge ledde.

Ut med Brandy igen å sen in på Centret å Maxi. Stod å velade mellan semla eller bulle, det blev det senare. Total ensam forskare men då blir det inget schabbel. Intressant att studera medmänniskor. Undrar om jag någonsin varit så stressad som många andra är?

Ut med Brandy, träffade grannen med sina 2 hundar? som Brandy studerade på nära håll. Han såg mycket fundersam ut. Var det hund, katt eller hamster? Han tittade frågande på mej. Lite golf.

Första programmet av Mästarnas Mästare. Imponerad av skidlaget. De är mellan 50-60 år men still going strong. I morron får jag veta om det är nån idé att göra några planer för resten av veckan. Ska kolla blodtrycket vid 11. Tror Helene att jag överlever blir det Noresund på tisdag. Det blir det också på onsdag för då är det bankommitémöte. Stressigt nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s