Kvällen på en räkmacka.

Samma underliga känsla idag också. Svettig efter 1 km promenad med Brandy, ont i höfter å rygg. Nån föreslog att det är en begynnande influensa men då borde något mer tillstöta? Känns inte så, pekar mer mot medicinen.

Ser störtlopp innan vi åker en sväng bara för att komma ut. Grått å trist, kletigt väglag på småvägarna å få till nått vettigt på bild är ju stört omöjligt.

Hem för att se 5-milen i Holmenkollen. Hade Sundby inte klippt tånaglarna hade han vunnit. Ute spelades det fotboll. Hamnade i em på Maxi igen. Verkar vara omöjligt att inte göra det. Där satt Göran, Charlie,Jan å Morgan. Det pratades dråpliga situationer,vinterfiske å storlekar på abborrar.

Hade ju köpt räkor. Det var dumt, glömde att känseln i vänsterkardan inte är vad det borde vara. Ett jäkla snärj att skala när man inte vet var fingrarna finns. Att stå böjd en ½timme är heller ingen hit men till slut blev det 2 mackor.

Vis av tidigare erfarenhet stoppades skalen i en plastpåse, gömdes väl på altanen. Då vi klämde i oss 7 kg räkor när jag bodde på Storgatan å ställde kassen utanför dörren var mindre intelligent för morronen efter var skalen utspridda över hela gräsmattan. Eftersom Brandy höll på att sno mackorna satte jag påsen så högt att han inte kom åt den när han är ute.

Konstigt nog blev jag inte förbannad när Benjamin vann men skönhetspriset tog Jessica.

 

Lämna en kommentar