En gråtrist söndag.

Det blev en sen kväll igår. Det blir lika sent ikväll men morronen blev ändå tidig. Skulle behöva större blåsa. Det finns reservdelar för de flesta organ men blåsor å hjärnor har de ännu inte börjat byta. Synd, skulle behöva båda delar.

Det hade tydligen varit nån minusgrad men när jag gick upp fans det ingen grad kvar. Grått å trist väder under Brandys promenad, så fortsatte det hela dagen. Tristessen blev enerverande så vi tog kameraväskan å åkte ut. Inte så lockande att fota när det mesta blir svart/vitt. Men några bilder blev det å bilen blev skitig igen.

 

Bränslemätaren varnade för tom tank uppe i Gunnarskog så jag måsten tanka. Verkade inte vara så mycket folk på Centret så ett besök på Maxi var av nöden. Där kom Bullen å Nicke så det blev lite prat under kaffesörplingen annars var det mycket lugnt.

Det blev en kycklinggryta av den filé som legat i frysen sen i höstas. Det blev nästan brottning för Brandy tyckte nog det luktade gott. Kände behov av en tupplur med det kom Superstars 2018 i mellan. Sen Mästarnas Mästare samtidigt som golfen började så vi fick improvisera lite.

Märkte att det börjat regna när Brandy kom in. Hoppas det öser ner i natt så det regnat klart när jag vaknar.

Lämna en kommentar