Valdagen 2018.

Det var 11 grader, det var grått men uppehåll. Innan vi hann ut började det regna vilket innebar avresa till Furunäset så Brandy fick göra morrontoaletten medan jag höll mej undan det blöta. Både tv å tidningar höll på med valvakan redan innan jag öppnat ögonen. Är ganska less på detta nu.

Eftersom det blev trist försökte jag muntra upp mej med ett tidigt besök på Maxi. Inte hjälpte det för nån försökte ta bort appar ur sin telefon, en annan var oerhört bakis å sprang på toa stup i kvarten.

Tittade på golf i stället. Solen lyste, Mont Blanc i bakgrunden å bra spel. Konstigt nog somnade jag till men vaknade innan det var slut.

Vad har annars hänt idag? Jo mågen fyller år, Frank Andersson har dött å Caroline Hedwall vann i golf, spelade upp sej 20 placeringar å nytt banrekord.

Besökte Maxi igen nu sen regnet slutat. Ola å Gunnar satt i stort sett ensamma där å diskuterade valet. Inget uppiggande det heller. Köpte med lite grillade kammben till valvakan. Hur det än går tror jag inte jag kommer att gilla resultatet. Det blir för jämt för att vara bra för Sverige.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s