Sanering.

– 8 grader vinter kl 8 i morse. Provade kaffe innan jag rökte. Får ju inte röka före 11 på onsdag när jag ska blåsa i spirometern. Blir yr i bollen efter de 4 blossen jag brukar ta. Kanske inte så bra? Brandy stannade ute som vanligt.

Betalade räkningarna, det gör ont varje gång. Bytte sängkläder åt oss. Brandy skitar ner. Ner med allt i tvättmaskinen, gjorde ren luddsilen. Tänker tvätta i kväll å torka i tumlaren på Noresund i morron så slipper jag bråka om tvättider i tvättstugan.

Lika bra att dammsuga när jag ändå var i farten. Då var påsen full, bara att byta. Brandy sölar så förbannat när han äter. Hade tidigare en mattstump under skålarna men kom på den fiffiga idén att skaffa en bricka i stället. 2 st aluminium på Dollarstore för 10 spänn! Lättare att hålla rent.

Lika bra att ta fram svabben också. Klarar 1 rum i taget innan jag måste vila så det dröjer ett tag. Brandy gillar städning lika lite som mej så han låg ute hela tiden. Det blev en annan lukt i alla fall.

Ner till motorstadion med jycken. Han hittade som vanligt nått ätbart, sen försvann han in i skogen en kvart. Ville inte berätta vad han gjort men slickade sej om munnen. In på Biltema för kaffe där jag träffade trevliga Gittan med kompis. Hon brukar jobba på golfrestaurangen, då blir det mycket skratt.

Dagen blev kväll medan tvättmaskinen brummade i badrummet. Funderade på Maxi men tyckte det var för kallt (10 grader) så det blev lite mat i stället. Det blev ingen älg som ½8 hemma hos dej. Månen på väg mot nedan så kanske man kan sova bättre i den nybäddade sängen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s