Tidig lucia.

Brandy pockade på uppmärksamhet vid 04-tiden i morse. Hade inte minsta lust att gå upp men blåsan tycke jag skulle göra honom sällskap. Nu hann han ut å in i badrummet 5 gånger innan jag blev klar, sen tjurrusning mot altandörren. Han var tydligen nödig för framför tv-bänken kom första lorten resten ute i snön. Tack för att det inte var magsjuka!

Lite golf från Indonesien under frukosten. Kollade när skidskyttet skulle börja men det var efter 14. Då hinner vi till återvinningscentralen å Lidl i mellantiden. Joda det blev en kaffekopp på Biltema med en bulle men inget foto.

Det gick inre så bra för de Svenska tjejerna men Mona var bra. Segrarinnan sköt som om hon hade en AK4, jäklar va snabb. Funderade på om jag skulle griljera skinka nummer två men somnade i stället. Den går ingenstans så länge dörren till kylen är stängd.

Mera golf, nu från Sydafrika å Leopard Creek. Underbar bana med elefanter, flodhästar mm på synavstånd på andra sidan floden.

Har problem med allergin fast jag käkar Loratadin. Känns som sand i ögonen som rinner konstant. Hyresavin kom idag, höjning med över 700 på årsbasis. Spännande att se nästa års pension om den matchar hyreshöjningen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s