Här var det glatt.

Det såg skumt ut i morse när jag satte ut Brandy. Det såg ut som en skrynklig spegel på isen där han brukar ligga. Gatljuset blänkte oroväckande i isen å Brandy kanade när han gick ut. Inte bra.

Funderade på om jag skulle gå ut andra vägen eller vara lite äventyrlig å prova ändå. På med broddarna å ut. Gick ju bra! Efter en lååång frukost skulle vi ut igen. Fan! – 2 grader med regn! Mycket märkligt väder. In på Källmans för att köpa tobak. Träffade Ronny ”Älgen” å Tukåsarn å blev sittande en ½timme.

Rena bilrutor men is på plåten. Brandy klarade inte hoppa upp i buren utan jag måste lyfta honom, han fick inget fotfäste. In på Biltema för lunch à 17 riksdaler. Pratade lite planer för Nyårsafton med Sture.

Kände för en tupplur men råkade starta tv:n. Mycket dumt för jag knappade in 3:an å där visade de Rio, en animerad film om fåglar. Den var ju rolig så det blev ingen sömn. Det regnade när vi åkte ner till Maxi också. Broddar på stengolv är inte optimalt.

En färdigrätt när vi kom hem, Brandy slickade formen. Bonde söker fru efter ½8 hos mej. Regnet har upphört, vaktmästarna sandar för fullt å nu 3:je sällskapsresan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s