En snöig tisdag.

Det snöade när jag äntrade sängen i gårkväll, det snöade när jag kravlade mej upp ur den varma sängen. Det gav Brandy fullständigt fan i å gick ut. De snöröjde runt Kyrkans hus redan före 7. Vad kommer att hända där tro?

Under tiden jycken ligger ute å blir blöt lusläser jag de flesta blaskorna. Nettavisen tipsade om vad norrmännen ska köpa i Sverige. Tror det är överkurs, de verkar redan veta vad de vill ha. Det hade inte hänt så många vägolyckor som jag befarade.

Letade mej ner till Biltema, hittade ännu en semla. Lite senare kom Morgan F med den sista som var klar. Det hade ju varit 10 kvar när jag kom. Lasse L, Bjälveruds sista affärsman (mej veterligen) blev utan. Roy fick heller ingen. Det forskades på Florida, det forskades på snökanonen över Gävle för många år sen, det forskades på vargdödat rådjur. Plötsligt försvann alla åt skilda håll.

Var inte hungrig men kom att tänka på gårdagens resonemang om stekfläsk just jag passerade Borgen. Tja, lika bra gå in å få dagens varma mat så man slipper fundera på det i kväll.

I morgon är jag inbjuden till Erik Karlsson på sjukhuset. Han är fysioterapeut, tror jag vet vad han kommer att säga men han får förklara själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s