Nä nu hände ingenting.

Har problem med mina termometrar. Den mot öster, den med batteri, visade – 4. Då brann det till på nätet, alla opponerade sej. Fram med ficklampan å kollade sprittermometern mot väster, då visade den – 12. det var nog det rätta för de i omgivningen hade nått liknande. Livet måste varit lättare innan de började gradera tillvaron.

Pratade lite med Billy i Sälen innan samtal med Ove. Måste bara ner till Biltema en stund. Ingen semla idag men det blev en grillkorv. Runt mej satt 10-12 stycken å käkade räkmackor. Brandy hittade godis nere vid motorstadion. Gick inte att locka honom tillbaka innan han slevat i sej något som liknade revben.

Lite skidskytte innan ögonen trillade ihop. Hanna gjorde det bra igen. Hoppas formen hänger i till VM i Östersund. Solen visade sej en stund på kvällskröken.

Eftersom inget hänt å jag inget gjort tittade jag igenom några gamla dagböcker. Förra året den 10:de köpte jag min förnämliga äggkokare som är flitigt använd. Smörgåsgrillen å stavmixern har inte används på många år.

2017 var det + 1,8 å gröna gräsmattor. 2011 regnade det å jag höll på att skriva memoarerna, hade kommit till 1955. 2000 flyttade jag från huset å in i lägenheten 200 meter längre bort. Nu har memoarerna kommit till 1985. Undrar om de någonsin blir färdiga?

En bild från Kölaälven 2012.

Januari 2013.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s