Pensionsdag.

07,04 är det en blöt nos som knuffar på den hand som ligger utanför täcket. Detta har hänt på samma minut 3 gånger den här veckan. En levande väckarklocka vid namn Brandy, är inte beroende av elavbrott eller batteribyte.

Snittet på 3 termometrar visade – 20, det var mörkt å Brandy drattade omkull i sin snödriva. Nu stannade han inte ute så länge utan knackade på å ville in. Så småningom började det ljusna. Läste att en golfkompis bytt planhalva.

Köpte ju en klockradio till en dotterdotter igår. Skulle gärna haft en likadan för min gamla sjunger på siste versen. Radion har aldrig varit bra, lät aldrig bra utan det mesta som hördes var sprak. Siffrorna har också tappat stinget. Kollade runt på nätet. Ville inte lägga nån förmögenhet på nått som stör sömnen.

Efter slalomen åkte vi till skogen. Fint men svinkallt.

Tittade in på Biltema för kaffe & semla. Gjorde ett varv i affären å hittade några användbara saker.

Kommer hem å öppnar de inplastade härligheterna. Visst var det en klocka men ingen radio. Nu står den där i alla fall, dessutom med batteribackup. Det följde med en billaddare till telefonen också, får prova om den funkar vid senare tillfälle. Man får inte så mycket för 130 spänn.

Putte ringde när jag var mitt i maten. Han fick ringa upp lite senare sen jag slevat in maten. Det blev 50 minuter. Hade samtidigt ett allergianfall. På spåret å Skavlan. Nu är det – 18 igen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s