Sista söndagen i januari.

Nattvandraren har varit i farten igen. Hämtade in honom 04,30. Han gjorde ett skutt upp i sängen några grader för kall å snodde täcket. Att försöka somna om var otänkbart så jag gick upp å drack kaffe i stället. Hade läst allt som finns att läsa redan 05,30. Vid 7 hörde jag en duns, då kom Brandy ur sängen så jag kunde lägga mej igen å sova till 9.

Nu var frukostäggen slut igen, begriper inte vart de tar vägen men man kan se golf innan äggkokaren visslar. Sen började vinterstudion så det blev vänster öga på datorn å höger öga på tv:n. Det gäller att inte stoppa äggskeden i örat.

Brandy hade tinat upp å ville ut. Då ringde Stefan från Degerfors jag vi passerade sporthallen så jag fick stanna. Kan inte passera Biltema utan att gå in. Då hade jycken redan gjort sej en snabbtur ut i nån snödriva. Hamnade tillsammans med herr Levin som investerat i en leverpastejmacka. Vi enades om att lever inte borde kallas föda men det går i vissa fall. Som pastej eller i smörgåstårta. Själv tog jag vinterns 11:te semla.

Det har fortsätt i skidor hela eftermiddagen. Brandy har gått ut å in ett 10-tal gånger, händer varje gång jag tar fram spikmattan. Har just lagt upp mat när Bengt från Degerfors ringer. Båda 2 samma dag har aldrig hänt förr. I januari 2017 donade vi med simulatorhallen. Viggo var med å hjälpte till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s