Halvamatörer?

Brandy ut 01, 03, 05 å in vid 7. Varför? Orolig ande? För varmt inne? Han vill inte berätta. Det var minus 14 grader. Grannens bil såg kall ut. Hon har lite att göra när hon kommer hem från värmen.

Ove hämtade mej 9,30, hängde glasögonen i jacköppningen. Framme på Noresund är glasögonen borta. Inte inne i jackan inte inne i bilen. Såg ingen Joe Labero i närheten heller. Vart tog de vägen?

Tydligen gjordes inbrottet innan det började snöa. Kollade i bagförrådet om mitt förtält fanns kvar? Det gjorde det men vad som annat var stulet är svårt att veta innan de som hyr utrymme varit å tittat. Det var det utdraget på damernas, i yttre rummet i restaurangen, anmälningsmaskinen där skrivare å dator låg på golvet men tv-skärmen var bortskruvad. Märkligt.

De envisades med att jag skulle med på bild å Svante stack till mej en nymålad hinderpinne. Blev lite jobb att tvätta färgen av handen för jag tog ju så klart i stolpen å inte i järnet. Bytte skaft på en klubba åt Kent medan de andra donade med sitt.

Ut med Brandy då jag kom hem. Nu ville han inte vara ute många minuterna. Sen har han gått ut å in hela eftermiddagen. Nu Mandelmanns.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s