När ingenting hänt kan man läsa gamla dagböcker.

Samma morron nu igen. Vaknar flera timmar innan jag ska upp, somnar om 1 timme, vaknar för att somna om. Jädra ovana, dessutom hade det snöat. Fick meddelande från Svein att det var fel på de tävlingar jag la ut i går.

Tuggade frukost medan jag kollade igenom igen. Det hade blivit fel när det gick ut på nätet så det blev några ändringar. Till Lidl å handlade, kaffe på Biltema med Björn Brunmark. Trevligt. Eftersom skidskyttet börjar först i morron var jag ledig hela dagen innan besök på Maxi.

Pratade gravar med Roy, fiske med Kent-Åke, billakering med Nicke. När jag kom ut snöade det, kommer hem efter 1 km är det uppehåll men bara de börjar träna fotboll startar det snöa igen. Tittade igenom nån gammal dagbok. Herre Gud!

Trettondagsafton 1994 var det som vanligt Eda-fest på Folkets Hus. Hela programmet blev försenat en ½timme. Dagen efter kollade jag igenom de plastkassar vi hade med hem. Det fattades 1 sko å 1 armbandsur. I stället fanns de 2 dricka å en ½ kvarting. Skon fanns hos svågern i grannhuset, ingen notering om armbandsuret.

Jag å Micke var kolossalt hurtiga å var på gymet nästan varje kväll varvat med slalom. 3 februari ringer Arbetsförmedlingen å erbjuder mej jobb som chaufför, lastbil till Moskva! Avböjer.

Lämna en kommentar