Är det matens dag i dag?

Det blev en ännu tidigare morron idag. La mej vid midnatt men inte fan hjälpte det å dessutom hade jag nybäddad säng. Ok, 06 är ju inte helt hopplöst. Kunde se golfen lite tidigare då.

Noterade att nån grönsak såg ledsen ut ville kanske ha vatten? Då såg jag att kaktusen fått vårkänslor å blivit på smällen. Det blir inget singelbarn heller.

Biltema la en blänkare att de skulle ha smörgåstårta idag. Så långt lagret räckte. För att inte riskera bli utan blev det 11-kaffe med Roy T, hans bror å svägerska. Tårtan var hög, bortåt 10 cm. Höll på att gapa käken ur led men det gick inte, måste dela den i två. Men den var mycket god.

Gjorde en rundtur på leriga vägar. Tänkte besöka dottern men hon var också ute i samma väglag på jobb. Totade till en köttfärslimpa innan skidor från Kanada.

Såg Sverige ta grand slam i damstafetten medan jag pratade med Putte. Sen provsmakade jag limpan. Supergod. Tur jag gjorde det innan Let´s Dance började för annars hade jag satt i halsen när Liberalerna har börjat extraknäcka som lustigkurre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s