Nu kanske det är sista söndagen i maj?

Det blev visst lite fel i rubriken i går. Jag var 1 dag före. Har alltid velat ligga steget före om det gäller tid men en hel veckodag var att ta i. Men idag är det söndag.

Den började tidigt, satt uppe å glodde på ett tomt Noresund 05,30. Fläkten hade gått hela natten, det var 18 milda grader inne, futtiga 10 ute men fortfarande en svag vind från sydväst. Den jävla vinden bytte riktning mot nordväst vilket är den sämsta riktningen mot mitt tält.

Söndagsnöje. Plocka piller inför nästa vecka. Förtältet stod å hoppade medan jag laddade tvättmaskinen å hälsade på Johanna å Ida som kom vid 6-tiden. Lika pigga som mej. Vågade lämna tältet efter 2 timmar å hiva upp tvätten en våning till tumlaren. Då träffade jag Niklas som jag lockade med upp (hans tjej går golfkursen) för att få hjälp med diverse it-grejer. Det mesta fixade sej, en sak kvar som han skulle försöka med nästa gång han kommer hit.

Mycket folk men inte så många spelare i det otrevliga vädret men desto fler i restaurangen där det firades Mors Dag. Eftersom min mor gick bort 1992 tog jag hennes mat.

Mätt, däst å trött blev det 1 timme på rygg i sängen medan tv:n visade golf från Danmark ute i tältet. Åkte ut för att titta på markskador efter allt regnet, kameran var med. 1 bild sen berättade kameran att batteriet borde laddas.

Eftersom ingen fanns på rangen kunde det vara läge att plocka. Hinner 2 varv av 14 innan det står folk å vill slå bollar. Detta händer varje gång. Det lockar fram människor ur hålorna. Pratade 67 minuter med förkyld son medan hockeyn rullade på tv. Kameran laddad, telefonen på laddning, jag trappar ner för att snart få sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s