Första söndagen i juni 2019.

Fick prova nya värmefläkten i skarpt läge på morronkulan. Tyckte det blev lite ruggigt, bara runt 10 grader i husvagnen å när man inte har nån cirkulation kändes det inte optimalt utan lite värme. Den surrade så tyst, lite rogivande så det blev sovmorron, nästan till 8.

Sture var spelkåt, ringde tidigt å ville golfa. Fick tid 11,40. Vi hämtade in överblivna golfvagnar som fanns utspridda i bygden efter fredagen. Där hittades 4 oöppnade pilsner, tack för dem.

Det blev en långdragen runda. Blev förbisläppta av Maria å Stefan på hål 3, sen erbjudna att gå förbi 4 på hål 5 men avstod för de hade en bil med 2 farbröder före sej som de fått vänta på. De spelade på ett mycket konstigt sätt. Vi blev sittande att titta på kottar som samsades, både gamla å nya utan att bråka.

Vid varvning efter 9 hål stannade fyrklövern vid restaurangen men då hamnade vi i rygg på de 2 kufarna som slog åt alla håll, en till höger en till vänster med bilen kvar i mitten som center. Synd vi inte hade med några korsord.

Sture använde inte sitt rosa vinstlinne.

Det var varmt, över 20 grader men jag måste ta en tupplur för jag har slarvat med dem sista tiden. Vaknade till betydligt svalare väder å lätt regn. Det går inte att vända ryggen mot solen utan att nått händer. Alla som var ute å spelade började komma in men det står fortfarande 4 bilar på parkeringen.

Det står ingen på rangen, regnet har slutat, dax att plocka bollar.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s