Så var julis sista torsdag till ända.

Sovmorron till 7,25 eftersom jag inte hörde några klippare. Seniorgolf, Fredagsbollen spelad på en torsdag eftersom banan är stängd för andra tävlingar på fredag. Blev 8 av 11 spelare. Slog ett slag ingen tidigare gjort. Bra utslag på hål 11, bra andra slag, 115 meter till greenen. klipper till, bollen rakt upp i luften gör en loop över Kent å ut i höggräset till vänster. 3 medspelare såg förvånade ut.

När vi kommer in möts vi av Stefan & Bengt även kallade Degerfors. De var bara på dagsbesök men lika efterlängtade. Ringde Sture som också ville träffa dem. Vi käkade i restaurangen. Kul att ses efter 1 år med bedrövelse för Stefan.

Skulle betala räkningarna men det var 39,7 grader i förtältet så det blev en förflyttning till restaurangen som har AC. Det sämsta är att alla vill prata när man ska knappa in OCR-koden.

Rangen ska plockas ren kl 8 i morron inför klippning men i förebyggande syfte plockade jag hälfter i kväll. Sen ut på spaning efter filmteamet. Hittade dem på hål 5.

Ljudtekniker Marie (sötshocken) håller ögonen på det flygande objektet så den inte smiter.

Här står den å drönar.

Getingar gillar lingonsylt. Björn berättade att om han stryker dem medhårs är de snälla. Just nu har han 40 gäster så han har att göra.

Det kom just önskemål om vatten ute på banan i morron. Vi får försöka fixa det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s