Lilla Vicke Vire i tryggt förvar.

Ännu en natt med bra sömn. Tack för det. Kontaktade dottern om hon var ledig, hade symaskinen i ordning mm. Japp, det hade hon men skulle ner till Coop å handla. En snabb frukost å sen hem med shortsen som hon kom å hämtade. In på Lidl där det var knôkfullt med norrmän.

Käkade på restaurangen när dottern ringde att gylfen var fixad. Tänkte att varför inte sitta i en sval bil i stället för ett överhettat förtält så jag åkte upp å hämtade dem. Genade över Hög å träffade på ankorna som ofta tillbringar dagen mitt i vägen.

Dottern hade fått nytt husdjur, en 5-bent vårtbitare. Efter koll på Wikipedia konstaterade vi att det var en hona som borde ha 6 ben. Fick senare meddelande att den lite senare fått besök av en kille. Blir kanske fler husdjur?

Satt i restaurangen å språkade med Johanna då jag frågade om hon kunde tänka sej fortsätta samtalet utomhus, jag blev röksugen. Hittade inte cigarettetuiet. Upp till husvagnen, inget etui. Letade igenom alla tänkbara ställen utan att hitta det. Skulle just ringa dottern om det låg kvar i Nystuga. Då jag skulle ta upp telefonen kom etuiet upp i stället! Rådfrågade doktor Mikael hur alzheimer börjar. Han trodde jag fått en lightversion.

Gjorde en repa på rangen utan att svimma, fick som så ofta hjälp av Ovlien att tömma korgarna. Det var herrgolf på ena slingar, Gröngolf på den andra så jag åkte ut med kameran.

Hösten närmar sej. Men brallorna är nu hela så den lille Vicke Vire kan känna sej trygg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s