Det gick bra.

Visste inte om klockradion funkade så när jag vaknade 05.45 så stannade jag uppe. Skulle vara på Vårdcentralen vid 9 så jag riskerade inte att komma för sent.

Satt å käkade frukost då radion drog igång i sovrummet, hoppas jag stängde av den rätt så den inte drar igång i morron igen.

Var där i god tid så jag fick vänta en bra stund. Intressant att sitta å titta på sjuka medmänniskor. De flesta var väl inte sämre än mej men intressanta ändå.

Doktor Oskar kom å hämtade mej. Han lyssnade på lungorna å sen hjärtat. Tänkte han hade blivit hörselskadad efter lungorna men tydligt gick det bra. Han påpekade att jag haltade så jag fick dra historien om mitt korta ben som Broman påpekat under 40 år. Fick offra 3 provrör med blod innan jag fick åka hem.

Vad gällde körkortet lovade han att jag kunde börja köra Formel 1 om jag ville. Påpekade att som pensionär har jag inte så brått. Blev så till mej i trasorna så jag gjorde en längre tur å hälsade på husvagnen. Inga nya hyresgäster där.

De förträffliga glasögonen med lampor som kostade 40 :- har gått sönder. Dålig kvalité. Tur jag hade några extra.

Hör på radion att Sverige hade all time haig vad gäller elförbrukningen igår. Tur vi stängde av ett fungerande kärnkraftverk. Vi får väl köpa in från Norge om inte Erna stänger av det också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s