Walking in the sun.

Nästan lika många minusgrader i morse som igår. Uppe nästan lika tidigt också. Hur ska detta bli när det blir sommartid? Satt o hoppades på att nån skulle ringa o tjata med mej att golfa. Mackan, filen, ägget allt försvann, ingen ringde. Då får man fixa det själv.

IMAG0306Vi blev en 4-boll som knatade iväg. Efter 5 hål blev det paus för fotografering. Kent, Hans-Arne o Jan-Åke agerar modeller.

IMAG0307Nu var frågan om en norrman med Koreansk telefon kunde ta kort i Sverige. Tydligen blev bilden till belåtenhet eftersom de inte började slåss. Att han sen hade en app i telefonen som berättade hur långt vi gått, hur många steg vi tagit, hur många kalorier vi tappat ställer jag mej tveksam till. Att vi knatat runt 7 km låter lite mycket.

Personalen dressade greener, många andra var ute o spelade, vädret var toppen o Brandy höll på att bli ihjälslagen. Eftersom gasdämparna till bakluckan lämnat in stod det uppe med hjälp av en snökäpp av plast. Den hade också lagt av när jag kom upp. Tur han var instängd i buren.

Minus 5 på morron o + 14 när man kommer hem. Nästan 20 graders skillnad.

 

 

Lämna en kommentar